Rólunk

Sziasztok mi vagyunk a Mirai-FanSub, 2019. márciusában alapított fansub csapat. Két fontos alapelvünk van, az egyik az, hogy nem hagyunk félbe animéket, amibe belekezdtünk, a másik pedig, hogy igyekszünk minél jobban tájékoztatni a nézőket az animék helyzetéről, ebbe beleértve a fordítás/formázás állapotát és az esetleges késéseket is. Jelenleg 9 emberből áll a csapatunk és 1 segítőből. Mindig szívesen várjuk új tagok jelentkezését (több információ a tagfelvétel menüpont alatt). Ezen az oldalon fogjuk megosztani veletek/összegyűjteni az általunk készített munkákat, a chaten pedig beszélgethettek egymással. Ha van valami kérdésed, elérsz minket ezeken a helyeken!

Sziasztok! Murao vagyok, a csapat bunkója. Ha írtatok nekem, akkor 2 hónap késéssel várjatok választ.

Murao Alapító, Formázó, Lektor, Ellenőr

Sziasztok, mrFear vagyok! Nem szeretem az animéket engem átvertek mentsetek ki.

mrFear Alapító, Fordító, Lektor

Szia Uram! Én vagyok TRALK! A csapaton belül a munkám a semmire korlátozódik. Célom, hogy én legyek a vezető, és átnevezzem magunk UNKO-Fansubra. 12 éves vagyok, és szeretem a szőke, korombeli lányokat.

Tralk Semmi

Sziasztok, Fecni vagyok! Többnyire slice of life és vígjáték animéket nézek, de megnézek bármi mást is, ha felkelti az érdeklődésemet és mangákat is gyakran olvasok.

Fecni Fordító, Ellenőr

Sziasztok! Az utóbbi 2-3 évben újból elkezdtem animéket nézni, amik legtöbbje slice of life és comedy. A csapaton belül a lektorálás lesz a feladatom. Szabadidőmben játszok, olvasok és persze animét nézek, már ha a család éppen nem akaszt rám tonnányi teendőt.

Ronix Ellenőr

Sziasztok, Dani vagyok. Szabadidőmben animét nézek, gamelek. Ja és team SOHOKU! <3

Reddani Formázó, Ellenőr

Sziasztok! Ogera vagyok! 2012-óta nézek animéket, ami elindított ezen az úton a Naruto volt onnantól pedig nem volt megállás tervem, hogy az összes animét megnézem. Meglátom, hogy sikerül e majd ^^. Emellett sokat olvasok és játszok is. És végezetül miért csatlakoztam? Szimplán csak mert ilyen kedvem volt. Remélem hasznos tagja lehetek a csapatnak.

Ogera Lektor, Ellenőr

Sziasztok! Jómagam jó ideje animézek már, időnként olvasok mangát és visual novelt is. Ha más helyen látjátok a nevem, és még egy Hollow Knightos profilkép is társul hozzá, az valószínűleg én leszek. Szeretem az izgalmas történeteket, általában ez alapján választok animét is. Továbbá igazi seiyuu-mániás vagyok. Yoroshiku.

Instant Fordító

Üdvözletem, Dio vagyok, fordítást gyakorlok jövőm érdekében, és mert szeretem csinálni. Ja és szeretem az animéket c:

DioriX Fordító