Rólunk

Sziasztok mi vagyunk a Mirai-FanSub, 2019. márciusában alapított fansub csapat. Két fontos alapelvünk van, az egyik az, hogy nem hagyunk félbe animéket, amibe belekezdtünk, a másik pedig, hogy igyekszünk minél jobban tájékoztatni a nézőket az animék helyzetéről, ebbe beleértve a fordítás/formázás állapotát és az esetleges késéseket is. Jelenleg 9 emberből áll a csapatunk és 1 segítőből. Mindig szívesen várjuk új tagok jelentkezését (több információ a tagfelvétel menüpont alatt). Ezen az oldalon fogjuk megosztani veletek/összegyűjteni az általunk készített munkákat, a chaten pedig beszélgethettek egymással. Ha van valami kérdésed, elérsz minket ezeken a helyeken!

Murao

Sziasztok, mrFear vagyok! Nem szeretem az animéket engem átvertek mentsetek ki.

mrFear Alapító, Fordító, Lektor

Szia Uram! Én vagyok TRALK! A csapaton belül a munkám a semmire korlátozódik. Célom, hogy én legyek a vezető, és átnevezzem magunk UNKO-Fansubra. 12 éves vagyok, és szeretem a szőke, korombeli lányokat.

Tralk Semmi

Sziasztok! Az utóbbi 2-3 évben újból elkezdtem animéket nézni, amik legtöbbje slice of life és comedy. A csapaton belül a lektorálás lesz a feladatom. Szabadidőmben játszok, olvasok és persze animét nézek, már ha a család éppen nem akaszt rám tonnányi teendőt.

Ronix Ellenőr

Sziasztok, Dani vagyok. Szabadidőmben animét nézek, gamelek.

Reddani Fordító, Formázó, Ellenőr

Sziasztok! Ogera vagyok! 2012-óta nézek animéket, ami elindított ezen az úton a Naruto volt onnantól pedig nem volt megállás tervem, hogy az összes animét megnézem. Meglátom, hogy sikerül e majd ^^. Emellett sokat olvasok és játszok is. És végezetül miért csatlakoztam? Szimplán csak mert ilyen kedvem volt. Remélem hasznos tagja lehetek a csapatnak.

Ogera Lektor, Ellenőr

Sziasztok! Jómagam jó ideje animézek már, időnként olvasok mangát és visual novelt is. Ha más helyen látjátok a nevem, és még egy Hollow Knightos profilkép is társul hozzá, az valószínűleg én leszek. Szeretem az izgalmas történeteket, általában ez alapján választok animét is. Továbbá igazi seiyuu-mániás vagyok. Yoroshiku.

Instant Fordító

Üdvözletem, Dio vagyok, fordítást gyakorlok jövőm érdekében, és mert szeretem csinálni. Ja és szeretem az animéket c:

DioriX Fordító

Darkness Fordító