Rólunk

Sziasztok mi vagyunk a Mirai-FanSub, 2019. márciusában alapított fansub csapat. Két fontos alapelvünk van, az egyik az, hogy nem hagyunk félbe animéket, amibe belekezdtünk, a másik pedig, hogy igyekszünk minél jobban tájékoztatni a nézőket az animék helyzetéről, ebbe beleértve a fordítás/formázás állapotát és az esetleges késéseket is. Jelenleg 3 emberből áll a csapatunk és 1 segítőből. Mindig szívesen várjuk új tagok jelentkezését (több információ a tagfelvétel menüpont alatt). Ezen az oldalon fogjuk megosztani veletek/összegyűjteni az általunk készített munkákat, a chaten pedig beszélgethettek egymással. Ha van valami kérdésed, elérsz minket ezeken a helyeken!

Sziasztok! Murao vagyok a csapat egyik alaptja. n felelek az oldalrt s a legtbb formzsrt. Kb. 2012 ta nzek animket. Megnzek brmit, legyen akrmirl sz. Remlem elnyeri tetszseteket a munknk s szintgy az oldal is. ^^

Murao Alapt, Formz, Lektor, Ellenr

Sziasztok, mrFear vagyok! Nem szeretem az animket engem tvertek mentsetek ki.

mrFear Alapt, Fordt, Lektor

Szia Uram! n vagyok TRALK! A csapaton bell a munkm a semmire korltozdik. Clom, hogy n legyek a vezet, s tnevezzem magunk UNKO-Fansubra. 12 ves vagyok, s szeretem a szke, korombeli lnyokat.

Tralk Semmi

Sziasztok Laci vagyok! Az els animm a Tokyo ghoul volt s azutn pr hnappal kezdtem el fordtani majd a formzssal is elkezdtem foglalkozni. Hobbijaim: tnc, anime/manga, gaming s rajzols.

Haru Fordt, Formz

Szevasztok! Gin-san vagyok. Gyerekkoromban a Digimonok s a Tsubasa volt a divat, aztn tbb 10 v utn, a Shingeki no Kyojin volt, ami visszahozott ebbe a vilgba, s azta sem bntam meg, hogy elkezdtem nzni mg a 20-as veimben sem :D.

Gin-san Fordt

Sziasztok, Fecni vagyok! Tbbnyire slice of life s vgjtk animket nzek, de megnzek brmi mst is, ha felkelti az rdekldsemet s mangkat is gyakran olvasok.

Fecni Fordt, Formz, Ellenr

Sziasztok! Dio vagyok s fordtnak kszlk gy szeretnk tapasztalatot szerezni. 2 ve nzek animket gy mr valamennyire rm ragadt a Japn is ^^. Remlem segtsgre leszek a csapatnak.

DioriX Fordt

Sziasztok! Az utbbi 2-3 vben jbl elkezdtem animket nzni, amik legtbbje slice of life s comedy. A csapaton bell a lektorls lesz a feladatom. Szabadidmben jtszok, olvasok s persze animt nzek, mr ha a csald ppen nem akaszt rm tonnnyi teendt.

Ronix Ellenr

Sziasztok, Dani vagyok, 2 ve nzek animket, gy vlem. Elsdlegesen Naruto fan vagyok, de mostanban beszippantanak a slice of life, sulis animk, de amgy mindenev vagyok. Szabadidmben animt nzek, gamelek.

Reddani Formz, Ellenr

Sziasztok! Ogera vagyok! 2012-ta nzek animket, ami elindtott ezen az ton a Naruto volt onnantl pedig nem volt meglls tervem, hogy az sszes animt megnzem. Megltom, hogy sikerl e majd ^^. Emellett sokat olvasok s jtszok is. s vgezetl mirt csatlakoztam? Szimpln csak mert ilyen kedvem volt. Remlem hasznos tagja lehetek a csapatnak.

Ogera Lektor, Ellenr